Overwegingen om te weten over definitieve ontharing

Meteen ben je wel benieuwd tot ervaringen met permanente ontharing. Ik denk dat je wegens de laser ga. Ik heb ons enorm witte huid met mezelf en dikke, groene hoofdharen, uiteraard het lijkt me voortreffelijk voor permanente ontharing.

Het klopt, doch de groei over jouw lichaamshaartjes loopt niet synchroon. Dus zodra meteen het ene haartje op je been voor een stoppeltje zorgt, vervolgens kan dat aan ons tijdje een ander haartje bestaan. Dus vernietig jouw meteen haartje a en later haartje b. Af en toe kan daar ons verschil aangaande enige maanden bestaan. Dus vervolgens mag er na een zoveel maanden eensklaps toch alsnog ons haartje op je been komen.

Wegens aanvang over de treatment geraken foto’s gemaakt aangaande dit behandelgebied. Daarna wordt de perfecte hoeveelheid laserenergie getest en is de instelling aangaande een laser vriendelijk op uw situatie.

Het LightSheer DUET diode lasersysteem is exclusief ontworpen wegens effectief en permanent ontharen. Dankzij de allernieuwste technologie en de geavanceerde sterke diode laser betreffende 800 nm golflengte is de LightSheer DUET ongeëvenaard en ook niet soortgelijk betreffende overige ontharingssystemen als het gaat om veilige en effectieve laserontharing op ons efficiënte methode.

Na een laser treatment vallen de haren langzaam uit. Een hoofdharen welke uitvallen bestaan permanent straat. Jouw hoeft niet meer aan iemand anders te vragen of die het hoofdhaar op jouw rug wilt straat halen. Scheren en pijnlijk harsen bestaan verleden tijd.

Daar waar ze hun benen, oksels en schaamhaar vroeger harsten betreffende ons taaie emulsie betreffende olie en honing werden in de jaren zeventig met de vorige eeuw gevonden dat bepaald laserlicht haarvermindering zodra gevolg had.

En omdat juist de melanine dit laserlicht absorbeert, zit deze werkwijze effectiever bij mensen betreffende donkerbruin of zwart haar. Met de Nd: YAG-Laser kan zijn een verzorging aangaande een getinte huid immers mogelijk.

Ook niet al die haarzakjes doorlopen deze drie fasen op identiek tijdstip. Op dit ogenblik aangaande de laserbehandeling moeten enkele haarzakjes in de groeifase zijn, overige zijn in de overgangs- ofwel rustfase.

Binnen ons paar behandelingen voorgoed verlost zijn met ongewenste haargroei? Laser ontharen kan zijn ons geweldige uitkomst. Ons van oudste investeringen in een mooi, verzorgd lichaam.

Voordat we beginnen betreffende een laserontharing produceren wij foto’s over dit te behandelen gebied. Vervolgens testen we wat de perfecte hoeveelheid laserenergie is en passen wij een instellingen van de laser daarop aan.

Op de prijslijst ogen een meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Heeft u dan ook vragen aan een onkosten met ons behandeling die niet vermeld staan op onze prijslijst, dan adviseren wij u dan ook teneinde ons voor niets consult in te plannen bij onze huidtherapeut.

Dus is dit bij heel wat van betreffende apparaten tevens niet nodig teneinde in het begin een gel op de huid met te leveren teneinde deze te koelen.

Op een haarzakjes welke in een overgangs- website en rustfase zijn, heeft een laser nauwelijks effect. Verscheidene behandelingen zijn dus benodigd teneinde zoveel mogelijk haarzakjes in een groeifase te treffen en te inactiveren.

Heb je last van vervelende ontstekingen of ingegroeide haren voor haarzakjes ofwel in een lichaamsplooien? Dan stuurt een huisdokter of dermatoloog je geoorloofd via tot een professionele laser kliniek zoals Cosmetique Totale vanwege definitief ontharen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *